top of page

REACH

Online psykologhjælp

Klar til at hjælpe dig, dér hvor du er!

Reach er først og fremmest en psykologpraksis. Det vil sige, at vi ikke er meget anderledes end klinikken nede på torvet. Hos os foregår terapien bare over videoopkald og tekst. Det vil sige, at vi hos Reach har valgt 1) at gøre vores praksis digital og 2) at udvide terapiens kontaktflade mellem dig og din psykolog. Dét at vi er online, og det at vi tilbyder flere kontaktflader, kan og bør informere dit valg om at starte forløb hos os i nogen grad, men som i ethvert andet terapeutiske forløb, opstår det gode forløb med den gode kemi! Vi har valgt, at skrive lidt om os selv under 'mød os', vi har beskrevet hvordan vi anskuer forskellige problematikker under 'det kan vi hjælpe dig med', vi har en instagram-profil med inspiration, indsigt og øvelser i mental sundhed, og så har vi valgt, at du kan møde os online inden du forpligter dig til et forløb. Alt dette gør vi, så du bedst muligt kan tage det valg, der er rigtigt for dig.
 

VideoTerapi, YogaTerapi og TekstTerapi

Videokonsultationer

Hos REACH tilbyder vi klassisk psykoterapi over videoopkald. Vi kalder dette VideoTerapi. VideoTerapi er et nyt alternativ til den klassiske 'in-person' terapi som vi er vant til. Det er et nyt fænomen, men på linje med 'in-person' terapi findes der allerede solid dokumentation for dets effektivitet. 

Du kan altså roligt arbejde med dig selv i terapi, fra komforten og bekvemmeligheden af dit eget hjem - eller hvor end du befinder dig!

Design uden navn (3).png

Skriftlige konsultationer

REACH tilbyder skriftlige konsultationer til at understøtte dit forløb hos os. TekstTerapi er ment som en åben og løbende beskedsamtale, hvor du kan skrive til din psykolog lige når det passer dig, og forvente svar alle hverdage i løbet af 24 timer. Pointen med denne ekstra service er, at du  altid har en åben kontaktflade med din psykolog. Så skal du ikke længere gå til og fra, men kan arbejde på det du skal og vil arbejde med, når du vil arbejde med det.

Design_uden_navn__25_-removebg-preview.png

Online Yoga

REACH tilbyder seks måneders gratis adgang til online yoga hos yogastream fordi vi mener at krop og sind ikke bør eller kan skilles ad når det handler om helbred.

Læs mere om vores specielt sammensatte yogaforløb, hvis hensigt det er at understøtte dit forløb hos os. 

REACH

Sådan foregår det

Step by step guide til dit forløb hos Reach Psykologer ApS

STEP 1

Mød din psykolog helt uden binding eller betaling

Klik på ikonet for at booke en tid

STEP 2

.

Ønsker du at opstarte et forløb efter din startsamtale?

Klik på ikonet for at se hvilken plan passer til dit behov

STEP 3

Ønsker du TekstTerapi til at understøtte dit forløb?
Klik på ikonet for en kort guide.

STEP 4

Du er nu i fuld gang med din rejse hen imod forandring. Har du endnu ikke valgt psykolog?

Klik på ikonet og læs om os.

REACH

Er du blevet nysgerrig?

bottom of page