top of page

Job som psykolog

hos Reach Psykologer ApS

Job som psykolog - ledige stillinger som psykolog - reach psykloger aps
psykolog - ledig stilling - reach psykologer aps

Vores klinik-
fællesskab

Ledige stillinger som psykolog

Hos Reach Psykologer er vi i gang med at skabe et solidt fagligt og socialt klinikfællesskab, hvor arbejdsdagen er præget af frihed, fleksibilitet, en bred række psykologfaglige opgaver og rig mulighed for initiativ og medindflydelse.

Vi arbejder tæt sammen – og det står øverst på vores fælles dagsorden at skabe de bedst mulige rammer for at løfte kvaliteten og det faglige niveau. Vi tilbyder derfor bl.a.:​

  • et miljø, hvor intern sparring prioriteres højt – bl.a. mødes vi ugentligt, hvor vi tilbyder case-supervision, laver behandlingsplaner mv..

  • online supervisionsmøder efter behov

  • ekstern supervision

  • klinisk-faglig bogklub

  • samt faglige aftener med popkorn og forelæsninger.

Vi ønsker ikke at være en anonym behandlingsplatform, og det er derfor vigtigt, at vores psykologer ønsker at gå engageret ind i både det faglige og sociale fællesskab

Psykolog-job med muligheder og fleksibel arbejdstid

Vi opfatter den terapeutiske samtale som den væsentligste faglige målestok – og vi søger derfor psykologer, der opfatter terapi som deres spidskompetence. Det er vigtigt, at du som psykolog formår at skabe et trygt og professionelt grundlag for samtaler, der kan sætte en hurtig forandringsproces i gang.


Vi søger ikke aktivt nye kollegaer, men vil altid læse uopfordrede ansøgninger igennem, og hvis vi ser potentialet for et godt match, er vi selvfølgelig åbne og inviterer gerne på en kop kaffe.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nysgerrig på et samarbejde?

Ledige stillinger som psykolog

Send en ansøgning til:

bottom of page