Privatlivspolitik hos Reach Psykologer ApS

Vi ønsker med denne politik at skabe gennemsigtighed og give dig et overblik over, hvad behandlingen af dine oplysninger indebærer, hvad du skal være opmærksom på, samt hvilke muligheder du har for at modsætte dig behandlingen af disse data. 

Cookies

Hos Reach Psykologer ApS (Herefter REACH) ønsker vi at vores hjemmeside er overskuelig og tilbyder den bedst mulige brugeroplevelse. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle oplysninger om dig, og om hvordan du og andre besøgende bruger https://reach-psykologer.dk. Vi benytter os også af løsninger som vi ikke selv har udviklet. Nogle af disse benytter cookies der anvendes til brugerstatistik og markedsføring.

Hvad er cookies?

Cookies er små filer der bliver placeret på din enhed med det formål at indsamle data om din brug af hjemmesiden. Der findes forskellige typer a cookies, som du kan lære meget mere om her.

Behandling af personoplysninger ved brug af cookies

Reach Psykologer ApS's brug af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du også læser vores persondatapolitik, som beskriver vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i denne forbindelse.

Samtykke

Når du trykker enten “Accepter udvalgte cookies” eller “Accepter alle cookies” på cookiebanneret første gang du besøger vores hjemmeside, samtykker du til, at der bliver placeret cookies på din enhed i det omfang du selv har angivet. Du kan tilbagekalde eller ændre dit samtykke ved at fravælge cookies i cookieoversigten, ligesom du kan blokere cookies i din browser. Bemærk at du kun kan fjerne ”nødvendige cookies”, ved at fravælge cookies i din browser, da nogle cookies er en forudsætning for, at hjemmesiden fungerer.
 

Persondata

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette er relevant for din aktivitet hos REACH. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som fx navn, e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

REACH indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 

  • Besøger vores hjemmeside

 

  • Gennemfører et køb af vores produkter

 

  • Opretter en konto

 

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

 

  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

REACH (CVR-nummer 42573647) er dataansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata, der behandles af REACH eller af tredjepart på vegne af REACH, når dette er i forbindelse med domænerne reach-psykologer.dk samt ved brugen af de af REACH udbudte tjenester.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og telefonnummer, indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Vi forbeholder os retten til at kontakte dig pr. mail med relevante spørgsmål eller information ang. dine ydelser hos Reach.

 

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til WIX.com, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, navnlig navn, telefonnummer og e-mail adresse, kan du benytte dig af pseudonym, telefon med navnebeskyttelse, og en e-mail adresse oprettet til formålet. Du har altså mulighed for at benytte vores ydelser persondataanonymt i denne henseende, hvis du ønsker.

 

Dine oplysninger vil blive slettet senest 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger 

REACH videregiver i enkelte tilfælde dine persondata til en tredjepart, der løser en bestemt opgave for REACH i forbindelse med leveringen af visse væsentlige ydelser. I disse tilfælde foreligger der en databehandleraftale, der sikrer at dine persondata alene bruges til dette formål. Det vil altså sige, at tredjepart ikke kan bruge dine persondata til andet end at levere en ydelse til REACH, som så alene bruger disse til at levere disse ydelser til dig.

REACH har hjemmeside og betalingssystem hos Wix.com Ltd., som derfor fungerer som databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wix.com Ltd's datacentre.


REACH har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 

Vi anvender WhatsAPP Inc. og Whereby, som eksterne leverandører af ydelser, som vi benytter os af i vores kommunikation med vores kunder. Disse eksterne leverandører behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os, men da REACH slet ikke videregiver persondata til disse eksterne virksomheder (Whereby og WhatsAPP Inc.) er de selv dataansvarlige overfor kunden, og REACH har derfor ikke indgået databehandleraftale med virksomhederne.

 

Dette skyldes 1) at begge tjenester kan benyttes anonymt, og at REACH således ikke beder kunder om at dele persondata med disse virksomheder, hvis kunden ikke ønsker det, samt 2) at den faktiske data der udveksles (tekst-, video- og audiodata), krypteres end-to-end, og således kun behandles i krypteret form af virksomhederne selv. Det vil altså sige, at disse virksomheder slet ikke har adgang til denne persondata, og således ikke kan dele den uretmæssigt med andre. Det vil også sige, at det er kundens ansvar hvad der deles med WhatsAPP Inc. og Whereby når disse tjenester anvendes. Her gør REACH særligt opmærksom på, at backupfunktionen i WhatsAPP Inc. IKKE krypteres, og kunder anbefales derfor IKKE at benytte sig af denne mulighed. Hvis kunden ønsker at lave sådanne backups, er det kundens eget ansvar at finde sikre alternativer hertil.
 

REACH har opbevaring af data på egne servere, hvorfor denne data aldrig håndteres af tredjepart. REACH benytter professionelle krypteringsværktøjer til at sikre lovpligtig beskyttelse af denne data.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

 

Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

Dette kan du gøre ved at skrive til os på kontakt@reach-psykologer.dk, og specificere hvilken persondata du ønsker at få ændret / udleveret en kopi af. Du kan også blot ønske en total oversigt over persondata.
 

  • At få slettet persondata

Dette kan du gøre ved at skrive til os på kontakt@reach-psykologer.dk, og specificere hvilken persondata du ønsker at få slettet. Du kan også blot ønske en total sletning af persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. I Danmark varetages denne funktion af Datatilsynet. Du kan læse en klagevejledning her:
https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@reach-psykologer.dk.