top of page

REACH

Psykologerne hos Reach

Sofie K. Nielsen - online psykolog - reach psykologer

Sofie K. Nielsen

cand.psych

Læs om Sofie

Christoffer Myrup Munk - online psykolog - reach psykologer

Christoffer
M. Munk

cand.psych

Læs om Christoffer

Elena K. Bækgaard - online psykolog - reach psykologer

Elena K. Bækgaard

cand.psych

Læs om Elena

Karen Lykke Tranberg - online psykolog - reach psykologer

Karen L. Tranberg

cand.psych og stifter af Reach Psykologer ApS

Læs om Karen

Elton Theander - online psykolog - reach psykologer

Elton Theander

cand.psych

Læs om Elton

"Vi vil gøre professionel psykologhjælp tilgængeligt, fleksibelt og til at betale - så alle der ønsker støtte til livets udfordringer, kan få den hjælp de har brug for!"

REACH

Vores vision

Karen Lykke Tranberg - online psykolog - reach psykologer

Det tror vi på hos REACH

Mental sundhed

Hos REACH tror vi på, at det at konsultere en psykolog skal være lige så tilgængeligt og normalt som at gå til tandlæge, til læge eller sågar træning. Ligesom disse sædvanlige helbredshensyn, er dét at bruge fokuseret tid og energi på at undersøge, forstå og håndtere vore tanker og følelser, helt grundlæggende for vores generelle helbred og personlige velvære.

Moderne liv kan netop holde os beskæftiget, at vi glemmer, eller helt undgår, at stoppe op, mærke efter og tage hånd om os selv. Dette afspejler sig i statistikker, der viser stigende forekomster af angst, stress og depression.

Vores vision hos REACH er at skabe de bedste betingelser for at terapi ikke kun er noget vi opsøger, når vi føler os trængt helt op i en krog. Terapi kan med stor succes netop foregribe dette. Med den optimale støtte og de rette værktøjer kan du allerede i opløbet blive skarp på dig selv, hvad der trigger dig og hvordan du reagerer på disse triggere. En sådan indsigt er nøglen til at skabe bedre strategier til at passe på sig selv i en ellers hurtig og flygtig hverdag.

Vi tror på at vi alle fortjener den mulighed og derfor arbejder vi hos REACH for at gøre psykologhjælp mere tilgængeligt og tilpasset dit liv.

bottom of page