top of page
Fælles foto.jpg

Psykolog med henvisning?

Psykologer der tager imod henvisning, dvs. psykologer med ydernummer, kan være svære at opstøve. Det kan være at der ikke er nogen i dit område. Det kan være at de der er, har urimelige lange ventetider. Hos Reach Psykologer er der ingen ventetid, der er ingen transporttid og vi har tilmed valgt at tilbyde en stærkt reduceret pris til de, der kommer med henvisning til psykolog fra egen læge.

Derfor matcher vi en psykolog med ydernummer

Psykologhjælp med henvisning - Reach Psykologer ApS - online psykolog

Vi skabte Reach Health

planen for at hjælpe der hvor der er mest brug for det, så du kan komme udenom de urimeligt lange ventetider, der ellers er hos psykologer med ydernummer.

Vi tilbyder 12 sessioner til folk med henvisning til psykologhjælp fra egen læge - online psykolog - Reach psykologer Aps

Når du får en henvisning til psykolog fra egen læge, vil du typisk få tildelt 10-12 samtaler. Med Reach Health planen får du altid 12 videosamtaler, der forløber sig over 3 måneder.

Henvisning til psykologhjælp - reduceret pris - reach psykologer - online psykolog

 Med Reach Health planen betaler du kun 200 kroner mere per session end du ellers gør hos en psykolog med ydernummer.  Dvs. 549 kroner per session.

Gratis Psykologsamtale - reach psykologer - online psykolog

Plus at du altid hos Reach får lov til at møde din psykolog først - mod en meget lille betaling - fordi vi ved hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg og i gode hænder.

Kan du heller ikke vente på en psykolog med henvisning?

Tag vare på dit mentale helbred

Få hjælp til depression

Når man er deprimeret, er man ramt af en gennemgribende nedtrykthed, manglende interesse og energi. Man kan være enormt selvkritisk, føle sig værdiløs eller have en overdreven skyldfølelse samt tilbagevendende tanker om død eller selvmord. Fælles for mennesker med en depression er, at de ikke “bare” kan hive sig selv op og være glade eller tænke anderledes. Depression skal behandles.

Få hjælp til angst

Angst er et alarmberedskab forbundet med en forestillet fare, som for eksempel en første skoledag, et jobinterview eller en tale foran et publikum.  Angst bliver problematisk når den oplevede fare bliver uafstemt med virkeligheden, når der kommer for meget på spil eller når vi reagerer på og håndterer vores angst på uhensigtsmæssige måder.

Få hjælp til stress

Selvom stress er en naturlig reaktion på en presset situation, efterlader en langvarig stress dig i et konstant alarmberedskab, som ikke bare påvirker dit mentale helbred, men også dit  fysiske!

bottom of page