top of page
Elton Theander - psykolog - online psykolog

“The curious paradox is that when accept who I am, then I can change.” ~ Carl Rogers

Elton Theander

Klinisk psykolog og partner i REACH

Eklektisk tilgang til terapi

Jeg har især arbejdet med:
angst
depression
omsorgssvigt
barndomstraumer
dårligt selvværd
afhængighed

MIG SOM PSYKOLOG

"Hej og velkommen.

Der er en grund til at du sidder og læser dette. Der er noget i dit liv, der ikke fungerer, og du har prøvet meget, uden at opleve at det har hjulpet. Hvis du beslutter dig for at tale med mig, vil du blive mødt af et menneske, der tit har stået i den situation, og som har kendskab til nogle af livets mange udfordringer. Du vil blive mødt af et menneske, der tilstræber sig på at skabe et rum, hvor du føler dig tryg til fuldt ud at erkende din situation. Sammen vil vi derfra udforske, hvad der egentlig er på spil, og arbejde med måder, situationen kan ændres, og du kan få det bedre. 

 

De specifikke metoder, teknikker og redskaber, vi sammen bruger, såvel som terapi forløbets længde, er selvfølgelig afgjort af din aktuelle situation og mål. Udover de formelle, evidensbaserede terapiretninger, såsom kognitiv-adfærdsterapi, hvor vi ser på sammenhængen mellem vores tanker og vores oplevelser, bruger jeg ofte en 'ud-af-boksen', kreativ tilgang til at åbne op for nye muligheder. Dvs. at hver gang, jeg møder et nyt menneske i en ny situation, så vil deres unikke situation resultere i en unik terapi proces.

 

Min tilgang til terapi beror på din virkelighed, og ikke et tænkt ideal. Vi tager altid det skridt, vi er klar til, og som er muligt. Vi tager det altid i det tempo, du er klar til. Hvis hellige køer må slagtes, gør vi det nænsomt, men vi gør det. Hvis du har situationer, der er ekstra udfordrende, så øger vi hyppigheden af vores møder. Hvis du føler at der er gode fremskridt, så skruer vi lidt ned. Med andre ord: vi tilpasser terapien, så den virker i dit liv.

 

At tale med mig vil hjælpe dig med at se situationen fra andre, som regel mere omsorgsfulde perspektiver. Det vil hjælpe dig med at rumme og håndtere svære følelser. Det vil hjælpe dig med at agere anderledes i verden. Men primært vil det være en proces, hvor du lærer dig selv bedre at kende, og bliver bedre ven med dig selv.

 

De fleste, jeg har talt med, fortæller mig at det, de værdsætter ved at tale med mig, er min nede-på-jorden og uhøjtidelige stil, såvel som den følelse de får, af en, der virkelig er på deres side. Det kan jeg ikke modsige mig. Alle, jeg har mødt, og som jeg vil møde, fortjener intet mindre.

 

Der er sikkert tusind spørgsmål, du rigtig gerne vil ha’ svar på, i forbindelse med at vælge terapeut. Mit råd er at booke en gratis prøvetime, hvor jeg vil gøre mit bedste for at besvare dem.

 

Venligst,

 

Elton"

bottom of page