Sådan administrere du din(e) planer

Dine planer er uden binding og du kan altid afmelde dem.
Du kan enten skrive til os eller du kan gøre det under din private profil.
Her kan du se hvordan man gør det samt hvordan man i øvrigt tjekker status på sin plan.

Design uden navn (58).png

01

Først skal du logge ind med din bruger

Øverst i højre hjørne finder du din profil. Når du trykker på 'log In', vil 'log ind'-siden komme frem, og du skal her logge på med din bruger.

Kopi af dropdownmenu (6).png

02

Find så 'mine planer' i drop-down menuen

Her vil du kunne se dine aktive, udløbede og afmeldte planer. Tryk på den lille dropdown menu (vist på billedet) ud fra den plan du har brug for at tjekke.

Kopi af dropdownmenu (8).png

03

'Mine planer'

Her vil du kunne se din plans status, udløbsdato og resterende antal sessioner (som fremhævet på billedet), og du vil blive givet muligheden for at 'annuller planer'

Kopi af dropdownmenu (9).png

04

Ønsker du at annullere din plan?

Ønsker du at annullere din plan, vil du blive bedt om bekræfte dit valg. Gør du dette, vil din plan ikke forny efter perioden, men du vil stadig have adgang til eventuelle resterende sessioner