top of page

Tag Stemmen tilbage

En online skrivegruppe imod vold

Skrivegruppe mod vold

Har du været udsat for fysisk eller psykisk vold i dit parforhold? Oplever du også, at den smerte, usikkerhed og skam, du blev påført, trækker smertefulde tråde ind i det liv og de relationer, du har den dag i dag?

At de smertefulde oplevelser, du bærer i dig, stadig kan tage pusten, selvtilliden og glæden fra dig - og at du er alene med det?

Hvem kan deltage?

Har du været udsat for fysisk eller psykisk vold i dit parforhold? Oplever du også, at den smerte, usikkerhed og skam, du blev påført, trækker smertefulde tråde ind i det liv og de relationer, du har den dag i dag?

At de smertefulde oplevelser, du bærer i dig, stadig kan tage pusten, selvtilliden og glæden fra dig - og at du er alene med det?

Tid og pris
 

Vi mødes hver tirsdag fra d. 3. Januar kl. 19.30-21.30

Platform: Online deltagelse

Pris: 6500 kr.*

Hvis du har en aktiv plan på Reach Psykologer får du automatisk  30% rabat på kurset

Autumn Road

Skrivegruppe for voldsramte

Beskrivelse

Tag stemmen tilbage er en skrivegruppe for voldsramte og tidligere voldsramte med fokus på at tage din stemme og din fortælling tilbage, så du igen kan trække vejret frit og mærke al den styrke og kraft, du besidder. 


At være udsat for vold - såvel fysisk som psykisk -  tager stemmen og subjektiviteten fra os. Både på grund af den konkrete frygt, som psykiske og fysiske overgreb vækker i os. Men også på grund af den skam og det stigma, der knytter sig til volden - og på grund af den tvivl, overgrebene ofte vækker omkring vores egen realitetssans.


Med Tag stemmen tilbage inviterer Anna dig ind i et rum, hvor du kan få sat ord på den smertefulde historie med vold, som du bærer på - og finde nye måder at betragte dig selv og se  alle dine styrker.

Samtidig er Tag stemmen tilbage også et helt essentielt og fortroligt fællesskab, hvor du  kan fortælle om dine oplevelser, til andre, som du kan spejle dig i. Et fællesskab, hvor den vold, du har været udsat for, ikke er stigmatiserende.De tekster, vi skriver undervejs, bliver, for dem, der ønsker det, del af en anonymiseret online-ressource af vidnesbyrd om vold, som kan være til støtte og information for andre voldsramte.


Om dig:

Gruppen er for dig, der har været udsat for fysisk eller psykisk vold.

Gruppen er for dig, der er færdig med at bære på smertefulde hemmeligheder.

Gruppen er for dig, der har fået nok af at skamme dig.

Gruppen er for dig, der vil træde tilbage i din fortælling med al den styrke og modstandsdygtighed, som du faktisk har.

Gruppen er for dig, der insisterer på, at et liv i kærlighed er en mulighed.

Det får du

Grundig bearbejdning af dine oplevelser med vold gennem skriveøvelser, der tager udgangspunkt i dels mine egne mangeårige erfaringer som forfatter, skrivelærer (og ikke mindst tidligere voldsramt), dels i litteraturen om narrativ terapi og ekspressiv skrivning.

 

Jeg sikrer kvaliteten af mit arbejde gennem supervision ved psykolog Stine Thellesen.

 

Gruppen mødes i alt otte gange to timer.

 

Et fortroligt rum udenfor din vante omgangskreds, hvor du får plads til at undersøge dine oplevelser, uden at skulle bekymre dig om at såre andre eller gøre nogen vrede

 

Et helt essentiel fællesskab med andre tidligere voldsramte, hvor du kan være åben om din historie uden at føle dig stigmatiseret. Dette fællesskab giver intens støtte og spejling under den udviklingsproces, som skrivemøderne sætter dig i gang med - men kan sagtens blive en vigtig støtte og spejling langt længere end det.

 

Sparring fra en professionel forfatter på en af dine tekster samt udgivelse af din tekst i Tag Stemmen Tilbages online platform.

Sådan fungerer det

Add a subheading (2).jpg

Om Anna

Jeg er forfatter og skriveunderviser i min egen virksomhed, hvor jeg har holdt skrivekurser og workshops siden 2018. Jeg debuterede med en digtsamling i 2015 og er i øjeblikket i gang med at redigere min debutroman om netop voldelige parforhold til forlaget.

 

Desuden leder jeg aktuelt et større forfatterprojekt for tidligere voldsramte kvinder, som du kan læse mere om her

 

Du kan læse mere om mig og min virksomhed SkrivSkrivSkriv her

Untitled design (3).jpg

FAQs

 • Hvordan foregår online terapi?
  Hos Reach tilbyder vi primært videokonsultationer med din psykolog, som du kan vælge at kombinere med skriftlige konsultationer. Videokonsultationerne foregår på samme måde som en traditionel ansigt-til-ansigt konsultation, live via et web-kamera på din computer, tablet eller smartphone - på samme måde som du kender det fra fx Zoom eller Messenger. Hos Reach Psykologer bruger vi bare Wherebys krypterede og sikre løsning, så vi kan sikre både dig og din data. Den skriftlige psykologhjælp er en løbende tekst-korrespondance. Konceptet er, at du skriver præcis, når det passer dig, lige så ofte du har behov for det, og din psykolog svarer dig inden for 24 timer på hverdage. Du kan både finde psykologernes private rum og øvrige informationer under deres billeder i voresterapirum
 • Hvornår kan jeg komme i gang?
  Hos Reach Psykologer sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan allerede i dag booke en gratis startsamtale ved en psykolog uden ventetid. Den præcise dato for startsamtalen afhænger naturligvis af din kalender og kalenderen for den psykolog, du vælger. Her kan du booke en startsamtale: https://www.reach-psykologer.dk/startsamtaler
 • Hvad koster det?
  Hos Reach Psykologer tilbyder vi konsultationer til en lavere pris end de typiske priser for traditionel psykologhjælp, hvor du møder op i en klinik - Én konsultation koster hos os 900 kr. for 50 minutter. Til gengæld, hvis du ved, at du gerne vil have flere konsultationer, så tilbyder vi også abonnementsløsninger, hvor du betaler mindre. Her varierer prisen for sessioner uden brug af henvisning mellem 797 og 599 kr. per session. Har du en henvisning betaler du kun 499 kr. per session. Se mere om vores priser her
 • Binder jeg mig til noget?
  Nej, du binder dig ikke til noget. Det er muligt at betale for én konsultation ad gangen. Og selvom du vælger en abonnementsløsning, hvor du betaler månedligt, er der ingen binding. Du kan til enhver tid opsige forløbet - no questions asked.
 • Hvor lang tid tager et forløb hos jer?
  Det kan være svært at sætte en fast længde på et psykologforløb, da antallet af sessioner og tiden mellem hver session kan variere. Vi har forløb på 12 sessioner og vi har forløb, der varer noget længere. Det afhænger i virkeligheden af problematikken og målsætningen som du kommer ind med.
 • Hvad kan I hos Reach Psykologer hjælpe mig med?
  Ved online terapi kan du få hjælp til stort set alt, der handler om din mentale sundhed. Hver eneste dag hjælper vi mennesker med fx stress, depression, angst, ensomhed, lavt selvværd, barndomstraumer, problemer i relationer eller parforholdet, og meget meget mere. Nogle har en forholdsvis klar ide om, hvad de gerne vil have hjælp til. Men der er bestemt også mange, som ikke helt ved, hvad de har brug for. De føler sig bare tungsindige eller utrygge, og vil gerne have hjælp til at finde årsagen og i hvert fald til at få det bedre både her og nu - men også vedvarende og holdbart. Læs mere om hvordan vi anskuer og behandler forskellige problematikker her
 • Kan du få tilskud til mit forløb hos Reach Psykologer?
  Det korte svar er nej. Du kan ikke få tilskud fra Danmark hos Reach Psykologer. Til gengæld er vores priser så meget desto billigere end på det generelle marked, at det kompenserer herfor.
 • Hvordan vælger jeg en psykolog?
  Det er altid svært at vælge en psykolog, men hos Reach Psykologer får du lov til at møde psykologen først - helt uden betaling og binding. Du kan også læse om os hver især, her Og du kan læse om, hvordan vi anskuer og behandler forskellige problematikker, her Vi tilbyder kun én gratis startsamtale per klient, da det ellers hurtigt bliver for stor en arbejdsbyrde, så vi opfordrer dig til at læse psykologbeskrivelserne igennem inden du booker. Du kan dog stadig efter startsamtalen beslutte dig for at vælge en anden psykolog end den, du havde samtalen med. Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg.
 • Skal jeg have en henvisning fra egen læge?
  Nej, du skal ikke have en henvisning fra egen læge for at starte et forløb hos Reach Psykologer. Til gengæld skal du have en henvisning, hvis du vil gøre brug af vores Reach Health pakke.
 • Kan jeg bruge Reach Psykologer uden for Danmark?
  Ja, vi har forløb i hele verden. De eneste krav der stilles er et privat rum og en pålidelig internetforbindelse.

Sophie Buch, psykolog

Det har føltes som modgift at mødes hver uge, så fremmede for hinanden og alligevel så forbundne. Med rystende stemmer læser vi vores ord højt, og jeg betragter hvert et ansigt, som de lytter. Genkendelse, forståelse, varme, omsorg, anerkendelse, bekræftelse. 

 

Til dem, fortæller jeg historier, ingen andre har hørt, og deres ansigter fortæller mig, at de forstår. At de genkender. At de ser mig. ""I voldelige forhold er den psykiske vold parasitten, der splitter fundamentet ad. Skjult og subtilt fordrejes virkeligheden, så den ikke længere er sammenhængende, og så er JEG pludseligt heller ikke længere sammenhængende. Pludseligt, er historien ikke min længere, ordene er hans og min selvforståelse er splintret. 

 

Pludseligt, og alligevel så langsommeligt, er verden blevet en anden, og min voldsmand er både min sjæls morder og min frelser. Jeg kan ikke længere stå på egne ben, for jeg er blevet fortalt, at mine ben er forkerte. 

 

I en skrivegruppe som den, Anna har startet, kan vi sammen stå på egne ben.

Tilmeld dig kurset allerede i dag og sikre dig en plads

bottom of page