REACH

Hvem er vi?

Nyt billede test 4.jpg

Asmund K. Lund

cand.psych og REACH partner

Læs om Asmund 

paintlol1_edited.jpg

Elena K. Bækgaard

cand.psych

Læs om Elena

karen2_edited_edited.jpg

Karen L. Tranberg

cand.psych og REACH partner

Læs om Karen

"Vi vil gøre professionel psykologhjælp tilgængeligt, fleksibelt og til at betale - så alle der ønsker støtte til livets udfordringer, kan få den hjælp de har brug for!"

REACH

Vores vision

Det tror vi på hos REACH

Mental sundhed

Hos REACH tror vi på, at det at konsultere en psykolog skal være lige så tilgængeligt og normalt som at gå til tandlæge, til læge eller sågar træning. Ligesom disse sædvanlige helbredshensyn, er dét at bruge fokuseret tid og energi på at undersøge, forstå og håndtere vore tanker og følelser, helt grundlæggende for vores generelle helbred og personlige velvære.

Moderne liv kan netop holde os beskæftiget, at vi glemmer, eller helt undgår, at stoppe op, mærke efter og tage hånd om os selv. Dette afspejler sig i statistikker, der viser stigende forekomster af angst, stress og depression.

Vores vision hos REACH er at skabe de bedste betingelser for at terapi ikke kun er noget vi opsøger, når vi føler os trængt helt op i en krog. Terapi kan med stor succes netop foregribe dette. Med den optimale støtte og de rette værktøjer kan du allerede i opløbet blive skarp på dig selv, hvad der trigger dig og hvordan du reagerer på disse triggere. En sådan indsigt er nøglen til at skabe bedre strategier til at passe på sig selv i en ellers hurtig og flygtig hverdag.

Vi tror på at vi alle fortjener den opmærksomhed og udvikling, og derfor arbejder vi hos REACH for at gøre det mere tilgængeligt og tilpasset den enkelte - så dit forløb passer ind i dit liv.