Velkommen til din side

Lidt om det praktiske

Design uden navn (9).png

Din VideoTerapi

Gennem vores bookingsystem kan du frit booke  de VideoTerapi- sessioner som er inkluderet i det månedlige forløb du har valgt. Når disse er brugt op, vil du blive bedt om betaling af  enkeltservice til 850 kr.

Du kan se og administrere dine  bookings under dit personlige log-in øverst i højre hjørne. 

Når du har en tid til VideoTerapi, skal du bare banke på dit terapilokale hos enten Karen eller Asmund. Brug knapperne til højre for billedet af din psykolog.

Dine resterende VideoTerapi sessioner for den valgte periode, kan du se inde i bookingsystemet. Se hvordan her.

Design uden navn (10).png

Din TekstTerapi

TekstTerapi foregår gennem WhatsApp. TekstTerapi er en løbende tekst korrespondance hvor din psykolog svarer dig 1-2 gange indenfor 24 timer. Det er op til dig at tage den første kontakt - inden dette har vi ikke dine oplysninger. Vi opfordrer dig til at gøre dette tidligt i forløbet, også selvom  du ikke har andet at sige end: "hej".

 

Vores WhatApp info finder du ved brug af knappen i højre for vores billeder.

Du kan finde en step-by-step guide til WhatsApp her.

Design uden navn (11).png

Din ChatTerapi

ChatTerapi er en drop-in session, hvilket i essensen betyder at din psykolog sidder klar til at svare på dine henvendelser hver torsdag i tidsrummet 14-15. Dvs. at vi bruger samme system til kontakten som vi i forvejen har etableret fra tekstterapi. 

Du vil finde en step-by-step guide til WhatsApp her.

Din opsigelse

Dit månedlige forløb er uden binding og du kan altid opsige det. Bare udfyld denne formular og du vil få en bekræftigelse på din opsigelse inden for de næste to arbejdsdage