REACH

Kvalificeret psykologhjælp

Klar til at hjælpe dig,

dér hvor du er!

Reach er først og fremmest en psykologpraksis. Det vil sige, at vi ikke er meget anderledes end klinikken nede på torvet. Hos os foregår terapien bare over videoopkald og tekst. Det vil sige, at vi hos Reach har valgt 1) at gøre vores praksis digital og 2) at udvide terapiens kontaktflade mellem dig og din psykolog. Dét at vi er online, og det at vi tilbyder flere kontaktflader, kan og bør informere dit valg om  at starte forløb hos os i nogen grad, men som i ethvert andet terapeutiske forløb, opstår det gode forløb med den gode kemi! Vi har valgt, at skrive lidt om os selv under 'mød os', vi har beskrevet hvordan vi anskuer forskellige problematikker under 'det kan vi hjælpe dig med', vi har en instagram-profil med inspiration, indsigt og øvelser i mental sundhed, og så har vi valgt at du kan møde os online inden du forpligter dig til et forløb. Alt dette gør vi, så du bedst muligt kan tage det valg, der er rigtigt for dig.

ASSEOGKARE_edited.jpg

VideoTerapi, ChatTerapi og TekstTerapi

Videokonsultationer

Hos REACH tilbyder vi klassisk psykoterapi over videoopkald. Vi kalder dette VideoTerapi. VideoTerapi er et nyt alternativ til den klassiske 'in-person' terapi som vi er vant til. Det er et nyt fænomen, men på linje med 'in-person' terapi findes der allerede solid dokumentation for dets effektivitet. 

Du kan altså roligt arbejde med dig selv i terapi, fra komforten og bekvemmeligheden af dit eget hjem - eller hvor end du befinder dig!

Skriftlige konsultationer

REACH tilbyder to former for skriftlige konsultationer. Vi har både en live chat, vi kalder ChatTerapi  og en åben og løbende beskedsamtale som vi kalder TekstTerapi. ChatTerapi fungerer som et drop-in tilbud, hvor din psykolog sidder klar ved tasterne, imens TekstTerapi fungerer på den måde at du kan skrive lige når det passer dig og dit liv, og forvente svar fra din psykolog alle hverdage i løbet af 24 timer. Pointen med denne ekstra service er, at du i din proces hele tiden har en åben kontaktflade med din psykolog. Så skal du ikke længere gå til og fra, men kan arbejde på det du skal og vil arbejde med, når du vil arbejde med det.

REACH

Sådan foregår det

 

STEP 1

Vælg det månedlige forløb, der passer bedst til dit behov.

STEP 2

Kom i gang med VideoTerapi.
Klik på ikonet for at booke en tid.

STEP 3

Kom i gang med TekstTerapi.
Klik på ikonet for en kort guide.

STEP 4

Du er nu i kontakt med din psykolog

REACH

Er du blevet nysgerrig?