VideoTerapi

En klassisk terapeutisk samtale, er kernen i alle vores forløb.

Din gratis prøveperiode giver adgang til den første samtale, og vi opfordrer altid til at booke denne samtale tidligt i forløbet. Det er nemlig i den terapeutiske samtale at vi kan komme dybest omkring dine udfordringer, og dermed få sat de rigtige mål og rammer for dit forløb.

Vi er trænet i en lang række evidensbaserede terapeutiske tilgange og metoder, og har begge års erfaring med professionel psykoterapi.

Vi tager hensyn til både din personlighed, dine ønsker og dine udfordringer når vi vælger konkret strategi for forløbet. Du kan læse mere om vores metoder og erfaring her.

Det foregår i sessioner af 60 minutter. Du kan selv booke dine sessioner på hjemmesiden, og du modtager et link til vores ??????, hvor du møder din psykolog i det aftalte tidsrum.

TekstTerapi 

TekstTerapi er en løbende beskedsamtale mellem dig og din psykolog. Du kan skrive så ofte du vil, og vi svarer mindst én gang hver dag du har skrevet til os (man-fre).

 

TekstTerapi øger tilgængeligheden i forløbet, og styrker forandringsmotivationen hos dig ved at skabe en løbende interaktion med din psykolog - og derfor også med dig selv og din proces. At engagere sig aktivt i sin egen proces forpligter og styrker beslutsomheden - og dermed chancen for succes.

TekstTerapi gør det muligt for dig at beskrive dine udfordringer lige når de melder sig, og indfange en mere nuanceret oplevelse end hukommelsen kan genkalde ugen efter.

Det bliver også mere nærværende faktisk at skrive til nogen - fremfor at skrive i en notesbog, der måske godt kunne vente til senere.

 

Tekstterapi er inspireret af simple vaneforandrende redskaber såsom rygestop-apps. Effekten stiger når der tilbydes let-tilgængelig støtte, som regelmæssigt engagerer og opmuntrer deltagerne i den ofte udfordrende proces.
 

Vi har tilpasset redskaberne til psykoterapiens proces, og skabt pladsen til at vi som psykologer kan være opmærksomme på din særlige situation hver gang du skriver, så vi kan møde dig dér hvor du er i processen.

ChatTerapi 

En 30 minutters beskedsamtale hvor din psykolog sidder klar ved tasterne og svarer ubegrænset sessionen ud.


Chatterapi er en service vi har skabt til de situationer der opstår mellem terapisessioner, men som ikke er stærke eller tydelige nok til at booke en ekstra times videoterapi, og samtidigt føles for væsentlige til at vente til din næste bookede session.


Tænk på Chatterapi som en gratis mulighed der kan benyttes hvis der er noget konkret du har brug for at få afklaret sammen med din psykolog.

Formatet passer til overvejelser eller oplevelser der fylder, som du har brug for hjælp til at håndtere, og som du føler du kan forklare på skrift.

God støtte

Vi har skabt REACH for fleksibelt at kunne  imødekomme dine personlige støttebehov, så du kan bruge mindre energi på bøvl, og mere energi på dine personlige udfordringer. 

Hvad end du ønsker at arbejde med, vil vi derfor møde dig i et oplysende en-til-en online forløb, der vil være kendetegnet af nysgerrighed, respekt og forståelse for dig og din situation.

Vi kombinerer evidens-baseret psykoterapi, moderne teknologi samt forskning i forandringsmotivation, så vi kan tilbyde kvalificeret hjælp der virker og tilpasser sig et moderne liv.

REACHstotteOptimized45.jpg

      At bruge fokuseret tid og energi på dit mentale helbred er en investering i dig selv som er ligeså fundamentalt for dit personlige helbred og velvære som at gå til læge- eller tandlæge!