REACH

Det kan vi hjælpe dig med

Depression

"At være deprimeret er på mange måder ligesom at være fanget bag et gråt filter. Når jeg tænker på det nu, skræmmer det mig hvordan jeg havde det. Alt var ligegyldigt for mig, livet var ligegyldigt."

Nicolai, REACH bruger

Vaner og uvaner (40).png

REACH

Om depression

Hvad er depression?

Har du i en længere periode følt dig nedtrykt? 

Oplever du at have mistet lysten til ting du plejer at nyde?

Mangler du energi og har du måske søvnbesvær?

 

Depression er en psykisk sygdom hvis kernesymptom er en gennemgribende nedtrykthed, der ofte vil være associeret med stærke følelser af skyld og skam, tanker om at være betydningsløs eller mindreværdig samt et manglende engagement.

Depression er en alvorlig tilstand, der er fundamentalt anderledes end dårligt humør, og udviser du symptomer på depression er det vigtigt at søge hjælp. 

Sådan arbejder vi med depression

Når vi arbejder med depression, vil vores første skridt ofte være at arbejde med konkrete problemstillinger, der står i vejen for din dagligdag.  Om end det er at stå op, komme i skole eller ordne vasketøjet.

Depression er nemlig en meget passiv og handlingslammende psykologisk tilstand, og alene det at bevæge sig i så konkret en opgave, kan være et vigtigt første skridt.

 

Når vi er kommet dertil, vil vi sammen undersøge de hændelser der udløste din depression, for så at finde forståelse for personlige sårbarheder og  igennem dette opbygge forebyggende værktøjer, der hjælper dig til ikke at ende det samme sted igen.   

REACH

Lider du af depression?

Tag en uforpligtende snak med os 

      At bruge fokuseret tid og energi på dit mentale helbred er en investering i dig selv som er ligeså fundamentalt for dit personlige helbred og velvære som at gå til læge- eller tandlæge!