asmund2.jpg

Asmund K. Lund

Klinisk psykolog & Partner i REACH

Særlig interesse i individuelt tilpasset psykoterapi, samt i mindfulness som terapeutisk redskab.

Jeg har særlig erfaring med:
Stress
Depression
Angst
Tvangstanker
Selvkritik
Omsorgssvigt
Afhængighed
Grænsesætning

 

MIG SOM PSYKOLOG

Når du vælger mig som din psykolog, vil du opleve, at jeg først og fremmest møder dig åbent og lyttende i forhold til, hvad du kommer med. 

Både det, der er svært - og de ønsker og håb, som du går ind i terapien med.

 

Måske er du meget afklaret med, hvad du gerne vil have ud af terapien - måske er det ikke så præcist for dig endnu.

Hos mig er begge dele helt ok.

 

Målsætningen vil vi nemlig planlægge ved fælles hjælp fra forløbets start - og her vil jeg både tage højde for, hvem du er, hvad du ønsker og hvordan du helt aktuelt har det.

 

Hos mig er nøgleordene tryghed og udvikling - og for at skabe det, er der ingen “one size fits all”.

Det betyder, at jeg - med udgangspunkt i din situation og den du er - vælger den metode, samt de øvelser og redskaber, som jeg vurderer passer bedst til lige præcis dig og de udfordringer, du arbejder med.

 

Forløbets længde kan variere meget og er afhængigt af mange faktorer. Det væsentligste mål for mig er dog, at du i sidste ende kommer ud af forløbet med en tro på, at du er i stand til at håndtere de udfordringer, som livet sender din vej.
 

Jeg har uddannelse og erfaring indenfor flere terapeutiske tilgange: Dynamisk terapi, Kognitiv adfærdsterapi (KAT), Compassionfokuseret Terapi (CFT), Eksistentiel psykoterapi og Mindfulness. 

Normalt tilpasser jeg mit metodevalg til den enkelte, men hvis du har ønsker eller spørgsmål til metodevalg, går jeg meget gerne i dialog med dig om det.